Peruutukset

Jos et kuitenkaan pysty osallistumaan kurssille ilmoittautumisesta huolimatta, muista perua kurssipaikka. On erittäin tärkeää, että perut paikkasi ajoissa, varsinkin jos kurssilla on rajoitettu osallistujamäärä. Yleensä joku muu on kiinnostunut kurssista ja on jonottaa paikkaa. Ilmoita peruutuksesta meille kansliaan (EI opettajalle).

  • Lyhyet kurssit (kesto alle 10 viikkoa) voi perua maksutta viimeistään 5 työpäivää ennen kurssin alkua (Huom!). Muussa tapauksessa peritään kurssimaksu täysimääräisenä, vaikka et ollenkaan osallistuisi kurssille.
  • Koko lukukauden kurssit (kesto 10 viikkoa tai enemmän). Voit kokeilla uutta kurssia kerran ennen kuin päätät haluatko osallistua kurssille. Jos peruutus tehdään toimistoon (EI opettajalle) ENNEN toista kurssikertaa, kurssimaksua ei peritä. Muussa tapauksessa peritään kurssimaksu täysimääräisenä.

Jos sinulla on käyttäjätili voit myös itse perua kurssi-ilmoituksen internetin kautta. Peruutus on tehtävä 5 päivän sisällä kurssin alkamisesta

Jos olet ilmoittautunut sekä kurssin syys- että kevätlukukaudelle, mutta perut osallistumisesi syksyllä, muista peruuttaa myös kevään kurssiilmoittautuminen.