Maksut

Kurssimaksu mainitaan kyseessä olevan kurssin kohdalla ja se maksetaan laskulla. Kurssimaksun voi myös maksaa ns. kulttuuri- ja kuntoseteleillä.

Setelit annetaan kurssin opettajalle viimeistään kolmannella kurssikerralla. Sen jälkeen niitä ei oteta vastaan. Setelien arvon tulee kattaa koko kurssimaksu.

Sähkoiset maksut: ePassi, Tyky-On line, Edenred ja Smartum-On Line

Voit maksaa kurssimaksun myös ePassilla. Löydät meidät sieltä, kun kirjaudut sivulle, minkä jälkeen voit maksaa kurssin tai luennon verkkomaksuna. Tee näin: Kirjaudu ePassin sivustolle ja klikkaa Verkkomaksut-painiketta. Etsi palveluntuottajaksi Pedersöre Medborgarinstitut-motion/Pedersöre kommun. Tämän jälkeen pääset maksusivulle, jossa ilmoitat summan, jonka haluat maksaa, kurssin nimen/numeron ja sähköpostiosoitteesi. Suorita verkkomaksu viimeistään kolmanteen kurssikertaan mennessä, tämän jälkeen kurssimaksu yleensä laskutetaan.
Tämä koskee myös Tyky-On line, Edenred ja Smartun-On Line -palveluja.

MI:n laskutuksesta vastaa Susanne Back, puh. 06-785 0117.

Työttömille

Työttömillä pedersöreläisillä on oikeus maksutta osallistua kalenterivuoden aikana kahdelle kursseille, joiden kurssimaksu ei ylitä 25 €.
Jos kurssimaksu on suurempi, maksaa työtön itse ylittävän osan.
TE-toimiston työttömyystodistus on annettava kansalaisopistolle jokaisen uuden lukukauden alkaessa ilmoittautumisen yhteydessä, tai opettajalle ensi kurssitilaisuuden yhteydessä. Maksuttomuus ei koske henkilöstökoulutusta tai kesäyliopiston kursseja.

Laskutettua kurssimaksua ei hyvitetä, jos emme saa työttömyystodistusta ajoissa.