Lär dig grunderna i att tillverka egen ost. Vi varvar teori med praktik och lär oss att ysta hårdost. Vi tillverkar också fil, som används som syrning vid osttillverkningen, samt färskosten ricotta. Vi går även igenom hur man kan tillreda enkla mejeriprodukter hemma i det egna köket. Ta med förkläde samt lunch till den andra kursdagen. Ingredienskostnader tillkommer och betalas direkt till kursledaren (ca 10 €).
GRUNDERNA I OSTTILLVERKNING
Vapaat paikat
Kyllä
Kurssimaksu
25,00 €Vapaat paikat
Kyllä
Kurssikoodi
810203Kurssimaksu
25,00 €Kurssin kielet
RuotsiOpettajat
Jessika EklundIlmoittautuminen
18.08.2025 08:00 - JatkuvaAika
07.11.2025 - 08.11.2025Perjantai 17:00-20:00
Lauantai 09:00-16:00
Oppitunteja: 13 (2 krt)
Paikka
Sursik skola - OpetuskeittiöSursikvägen 43, 68910 Pännäinen