Tietoa ilmoittautumisesta

Ilmoittaudu suoraan kurssiohjelmaan internetin kautta https://mi.pedersore.fi/etsi-kursseja/ 

  • Puhelimitse numeroon (06) 7850 275, (06) 7850 274, 050-5622 385 ja 044-3512 758.
  • Emme ota vastaan sähköpostin kauttaa tulleita ilmoittautumisia.
  • Kaikille kursseille ja luennoille täytyy ilmoittautua.

Ilmoittautuessa sitoudut samalla maksamaan kurssimaksun. Huomaa, että ilmoittautuminen on henkilökohtainen, kurssipaikkaa ei voi antaa perheenjäsenelle tai muille henkilöille. Kurssimaksu manitaan kyseessä olevan kurssin kohdalla, ja se maksetaan laskulla.
Mikäli luennon/kurssin osallistujamaksuun sisältyy tarjoilua, ilmoita etukäteen jos tarvitset erikoisruokavaliota (gluteeniton, laktoositon jne).

Ilmoittaudu ajoissa – kurssipaikkoja on rajoitetusti.
Ellei kurssin esittelyn yhteydessä ole mainittu viimeistä ilmoittautumispäivää, ilmoittautumisaika päättyy viikko ennen kurssin alkua. Silloin päätämme, voiko kurssi alkaa vai ei. Alkaville kursseille voi yleensä ilmoittautua myös myöhemmin.

Lähetämme viestejä mahdollisista kurssimuutoksista ensisijaisesti sähköpostitse.
Ilmoita sen takia AINA sähköpostiosoitteesi meille ilmoittautumisen yhteydessä. Jos sähköpostiosoite puuttuu, käytämme tekstiviestiä.

Sähköpostiviesteihin lähettäjältä noreply@pedersore.fi ei voi vastata. Sama pätee, jos saat tekstiviestin, jonka lähettäjä on PEDERSOREMI, kyseessä on automaattiviesti, johon EI voi vastata. Numeroon ei voi myöskään soittaa. Soita sen sijaan (06) 7850 275 tai (06) 7850 274 tai lähetä sähköpostia: mi@pedersore.fi 

Tarvitsemme myös sähköpostiosoitteesi esim. kun lähetämme linkkejä etäopetukseen.