Maksut

Kurssimaksu mainitaan kyseessä olevan kurssin kohdalla ja se maksetaan laskulla. Kurssimaksun voi myös maksaa ns. kulttuuri- ja kuntoseteleillä.

Setelit annetaan kurssin opettajalle viimeistään kolmannella kurssikerralla. Sen jälkeen niitä ei oteta vastaan. Setelien arvon tulee kattaa koko kurssimaksu.

Sähkoiset maksut: ePassi, Tyky-On line, Edenred ja Smartum-On Line

Voit maksaa kurssimaksun myös ePassilla. Löydät meidät sieltä, kun kirjaudut sivulle, minkä jälkeen voit maksaa kurssin tai luennon verkkomaksuna. Tee näin: Kirjaudu ePassin sivustolle ja klikkaa Verkkomaksut-painiketta. Etsi palveluntuottajaksi Pedersöre Medborgarinstitut-motion/Pedersöre kommun. Tämän jälkeen pääset maksusivulle, jossa ilmoitat summan, jonka haluat maksaa, kurssin nimen/numeron ja sähköpostiosoitteesi. Suorita verkkomaksu viimeistään kolmanteen kurssikertaan mennessä, tämän jälkeen kurssimaksu yleensä laskutetaan.
Tämä koskee myös Tyky-On line, Edenred ja Smartun-On Line -palveluja.

MI:n laskutuksesta vastaa Susanne Back, puh. 06-785 0117.

Kurssikerta saattaa eri syistä peruuntua lukukauden aikana, ilman että järjestämme tilalle korvaavan kurssikerran.
Tämä ei vaikuta kurssimaksuun. Jos useita kurssitilaisuuksia jää pois, kurssimaksua muutetaan.
10 € perusmaksu laskutetaan kuitenkin aina.

Pyrimme järjestämään etäopetusta, mikäli ei ole mahdollista järjestää tavallista lähiopetusta. Jos lähiopetuskerrat korvataan samalla lukumäärällä etäopetuskertoja, kansalaisopisto katsoo, että kaikki kurssikerrat on toteutettu, ja laskutamme kurssimaksun täysimääräisenä.
Ilmoita HETI toimistoon, jos et halua osallistua etäopetukseen.

Työttömillä pedersöreläisillä on oikeus maksutta osallistua kalenterivuoden aikana kahdelle kursseille, joiden kurssimaksu ei ylitä 25 €.
Jos kurssimaksu on suurempi, maksaa työtön itse ylittävän osan.
TE-toimiston työttömyystodistus on annettava kansalaisopistolle jokaisen uuden lukukauden alkaessa ilmoittautumisen yhteydessä, tai opettajalle ensi kurssitilaisuuden yhteydessä. Maksuttomuus ei koske henkilöstökoulutusta tai avoin yliopiston kursseja.

Laskutettua kurssimaksua ei hyvitetä, jos emme saa työttömyystodistusta ajoissa.