Välkommen på två kurskvällar där vi fokuserar på hur vi gör hållbar vardagsmat. Hur får vi in mera grönsaker i maten? Vad kan vi göra av ärter, bönor och linser? Vi skapar veckomenyer, gör enkla vardagsrätter och inspireras till att använda mera grönsaker, bönor och kanske svamp i vardagen. Kostnader för ingredienser tillkommer (ca 20 €) och betalas till kursledaren. Kostvetare Silvia Englund, med Instagramkontot @kostcilla håller kursen.
HÅLLBAR VARDAGSMAT
Vapaat paikat
Kyllä
Kurssimaksu
15,00 €Vapaat paikat
Kyllä
Kurssikoodi
810201Kurssimaksu
15,00 €Kurssin kielet
RuotsiOpettajat
Silvia EnglundIlmoittautuminen
18.08.2025 08:00 - JatkuvaAika
16.09.2025 - 23.09.2025Tiistai 18:00-21:00
Oppitunteja: 8 (2 krt)
Paikka
Sursik skola - OpetuskeittiöSursikvägen 43, 68910 Pännäinen