Välkommen på två kurskvällar där vi fokuserar på hur vi gör hållbar vardagsmat. Hur får vi in mera grönsaker i maten? Vad kan vi göra av ärter, bönor och linser? Vi skapar veckomenyer, gör enkla vardagsrätter och inspireras till att använda mera grönsaker, bönor och kanske svamp i vardagen. Kostnader för ingredienser tillkommer (ca 20 €) och betalas till kursledaren. Kostvetare Silvia Englund, med Instagramkontot @kostcilla håller kursen.
HÅLLBAR VARDAGSMAT
Free spots
Yes
Price
15,00 €Free spots
Yes
Course code
810201Price
15,00 €Course languages
SwedishTeachers
Silvia EnglundSignup
18.08.2025 08:00 - Non-stopDates
16.09.2025 - 23.09.2025Tuesday 18:00-21:00
Lessons: 8 (2 times)
Location
Sursik skola - Teaching kitchenSursikvägen 43, 68910 Pännäinen