BABYMASSAGE

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

16,00 €

Kom med och lär dig grunderna i babymassage. Babymassage är bra för barnet såväl psykiskt som fysiskt och motoriskt. Babymassage aktiverar, lugnar, är avslappnande, ger välbehag och stärker relationen mellan den vuxna och barnet. Det är ett mysigt sätt att komma nära barnet och lära sig att känna, förstå och besvara barnets signaler och kroppsspråk. Babymassage är ett sätt att vara tillsammans med ditt barn, samtidigt som massagen hjälper till att stimulera barnets matsmältning, immunförsvar och hjärnans utveckling. Massagen hjälper ditt barn att slappna av, komma till ro och kan mildra gas/kolikbesvär. 

Ta med en filt, handduk eller annat skötunderlag till ditt barn, samt en mindre flaska med vegetabilisk olja, så som t.ex. olivolja, rypsolja, sesamolja, mandelolja eller liknande (gärna ekologisk). Kursen riktar sig till föräldrar med små barn i åldern 1-8 månader (helst  innan barnet börjar krypa). Babymassage sker alltid på barnets villkor. Kom som du är inga förberedelser behövs. Anmälan görs i den vuxnes namn.

Kursledare är Linda Åkerman. Linda är sjukskötare och utbildad massör med tilläggsutbildning inom babymassage och gravidmassage. Frågor angående kursen kan riktas till Linda Åkerman linda@valerisbylinda.fi eller 040-1771079.

Vapaat paikat

Ei

Kurssikoodi

610106

Kurssimaksu

16,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Linda Åkerman

Aika

09.09.2021 - 14.10.2021

Torstai 10:00-11:00

Oppitunteja: 7  (5 krt)

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Kulttuuritalo AX - Ateljee
Jauhotie 1, 68910 Pännäinen