BABYMASSAGE

Free spots

No

Price

16,00 €

Kom med och lär dig grunderna i babymassage. Babymassage är bra för barnet såväl psykiskt som fysiskt och motoriskt. Babymassage aktiverar, lugnar, är avslappnande, ger välbehag och stärker relationen mellan den vuxna och barnet. Det är ett mysigt sätt att komma nära barnet och lära sig att känna, förstå och besvara barnets signaler och kroppsspråk. Babymassage är ett sätt att vara tillsammans med ditt barn, samtidigt som massagen hjälper till att stimulera barnets matsmältning, immunförsvar och hjärnans utveckling. Massagen hjälper ditt barn att slappna av, komma till ro och kan mildra gas/kolikbesvär. 

Ta med en filt, handduk eller annat skötunderlag till ditt barn, samt en mindre flaska med vegetabilisk olja, så som t.ex. olivolja, rypsolja, sesamolja, mandelolja eller liknande (gärna ekologisk). Kursen riktar sig till föräldrar med små barn i åldern 1-8 månader (helst  innan barnet börjar krypa). Babymassage sker alltid på barnets villkor. Kom som du är inga förberedelser behövs. Anmälan görs i den vuxnes namn.

Kursledare är Linda Åkerman. Linda är sjukskötare och utbildad massör med tilläggsutbildning inom babymassage och gravidmassage. Frågor angående kursen kan riktas till Linda Åkerman linda@valerisbylinda.fi eller 040-1771079.

Ej kurs 23.9!

Free spots

No

Course code

610106

Price

16,00 €

Course languages

Swedish

Teachers

Linda Åkerman

Dates

09.09.2021 - 14.10.2021

Thursday 10:00-11:00

Lessons: 7  (5 times)

Show all dates

Location

Culture House AX - Studio
Mjölvägen 1, 68910 Pännäinen