KOMBUCHA

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

12,00 €

Kombucha är namnet vi i västvärlden använder för den jäsningsprocess av sötat rumstempererat te där jäst och bakteriekulturer samarbetar med att bryta ner och göra om sockerarter till organiska syror, enzymer och andra nyttigheter. Resultatet blir en syrlig, lätt kolsyrad probiotisk dryck. Vi går igenom hälsofördelar med kombucha och andra fermenterade drycker samt tillverkar kombucha. Vi gör även en smaksättning av kombucha. Ni får med er en scoby (svamp) hem där ni kan fortsätta brygga hälsodrycken. En timme föreläsning och sedan tillverkning.

Vapaat paikat

Ei

Kurssikoodi

810236

Kurssimaksu

12,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Anita Storm

Aika

10.05.2021 - 10.05.2021

Maanantai 18:00-21:00

Oppitunteja: 4  (1 krt)

Lisätiedot

OBS! Nytt datum ONSDAG 17.3!

Paikka

Sursik skola - Opetuskeittiö
Sursikvägen 43, 68910 Pännäinen