EN KROKIG VÄG MOT FÅTÖLJEN

HUOM! Tämä kurssi on peruuntunut.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

25,00 €

Elaine Eksvärd fick en taskig start i livet, men med medvetna val så fick hon en riktigt bra fortsättning. Vi får träffa personen bakom den kända retorikern och följa med på en krokig resa som ger både skratt, sorg och hopp. 

Hon delar med sig av vikten att se personer för vad de gjort, inte för de titlar de biologiskt fått som t.ex. ”pappa”. Att hitta en egensnickrad pappa i himlen när hon sagt upp kontakten med förövaren på jorden. Att ha levande änglar i detta liv som en lågstadielärare, en mentor och krigarmamma. 

Förklaringen bakom framgångssagor som hennes storsäljande retorikböcker och sociala kampanjer för att brottsäkra varenda förskola i Sverige. Det är en resa att inspireras av och en känslomässig bergochdalbana som landar med en riktigt bra känsla. Denna personliga inspirationsföreläsning vill ni inte missa.

Elaine Eksvärd är retorikkonsult, författare och entreprenör. Hon är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, utsedd till Årets Talare och författare till flera bästsäljande böcker. Elaine är också barnrättskämpe och grundare av föreningen Treskablinoll med syfte att eliminera sexuella övergrepp på barn.

FÖRELÄSNINGEN ÄR FRAMFLYTTAD ... VI ÅTERKOMMER MED MERA INFORMATION INOM DEN NÄRMASTE TIDEN.

 

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssikoodi

000108

Kurssimaksu

25,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Elaine Eksvärd

Aika

20.09.2021 - 20.09.2021

Paikka

Överesse skola - Liikuntasali
Ähtäväntie 160, 68820 Ähtävä