Den klimatsmarta trenden med att ta vara på hela djuret "Nose to tail" är åter aktuell. Anita Storm, ekologirådgivare vid Marthaförbundet, föreläser om hur du kan använda hela djuret vid styckning och tillredning. Allt från s.k. värdebitar till inälvor kan tas till vara. Hon tipsar om olika tillredningsmetoder såsom rökning och torkning. På föreläsningen får du också tips på lämpliga förpackningsmetoder och förvaring.
KÖTTKUNSKAP; "ÄLGEN FRÅN SKOG TILL BORD"
OBS! Denna kurs har inhiberats.
Lediga platser
Ja
Kursavgift
15,00 €Lediga platser
Ja
Kurskod
810212Kursavgift
15,00 €Kursspråk
SvenskaLärare
Anita StormAnmälningstid
21.08.2023 08:00 - Non-stopTidpunkt
10.10.2023 - 10.10.2023Plats
Sursik skola - AuditorietSursikvägen 43, 68910 Bennäs