LÄR DIG AKTIESKOLANS ABC PÅ EN DAG

Lediga platser

Ja

Kursavgift

60,00 €

Svenne Holmström är ett proffs inom placeringsvärlden, genom sitt företag Ghostinvestor har han utbildat över 7000 personer inom spara och placera med utmärkt feedback. Han är också en en erfaren aktieplacerare, han har placerat i aktier och fonder m.m. i över 20 år och har mycket god touch på hur marknaden fungerar och vilka saker som verkligen har betydelse. Kombinationen av ett starkt kunnande kombinerat med lång erfarenhet skapar förutom trovärdighet även ett djup i utbildningen. Svenne har förmågan att inspirera och förklara på ett enkelt och lättöverskådligt sätt. Svåra teorier blir lätta att greppa då han presenterar dem.

Kursen riktar sig till såväl nybörjare som till placerare som redan ägt aktier en tid och vill förstärka sitt kunnande. Allt som gås igenom kan användas i praktiken och rikligt med exempel utlovas.

Vi går igenom: Hur är det att placera i aktier och vad borde man veta? Hur handlar man med börsaktier och vad händer på börsen? Hur prissätts bolagen? - värdering genom centrala nyckeltal.

Hur följa upp och förvalta portföljen, varifrån får man information? Fri diskussion med frågor och svar.

Lunchpaus kl. 12.10-12.50. Lunchens pris inkluderas i kursavgiften. Meddela ev. dieter/allergier i samband med anmälan. 

Lediga platser

Ja

Kurskod

310103

Kursavgift

60,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Sven-Erik Holmström

Tidpunkt

08.10.2022 - 08.10.2022

Lördag 09:00-16:00

Lektioner: 9  (1 ggr)

Plats

Sursik skola - Auditoriet
Sursikvägen 43, 68910 Bennäs