YOGA MINIRETREAT 1

Lediga platser

Ja

Kursavgift

25,00 €

Yogainstruktör Jaana Virtanen och musiker Charlotta Kerbs träffades hösten 2021, och förenades i en gemensam dröm: att kombinera yoga med levande musik.

Jaana Virtanen är från Jakobstad och leder bl a YinYoga i egen yogasal. Tillsammans med Charlotta gör hon stämningsfulla evenemang som kombinerar YinYoga med Charlottas underbara meditativa sånger (mantran) med gitarr. Med musik blir det ännu härligare att vila och koppla av i Yin ställningarna.

Charlotta, jobbar som musiker och låtskrivare. Hon jobbar som solist, låtskrivare och studiomusiker i olika projekt, bland annat i Afrojazz Quintet. Våren 2020 bodde hon i Benin några veckor och gjorde spelningar där och träffade musiker. I musiken vill hon förmedla en känsla av samhörighet, närvaro och frihet. För henne kan yogan förmedla samma sak. Genom yogan får vi en djupare relation till kroppen och jorden, här och nu, på samma sätt som genom sång och musik.

Tillsammans kommer vi att uppleva en fantastisk dag med YinYoga by Jaana kryddat med live musik med fina Charlotta, samt slappna av även till tonerna av ljudbad.

Denna dag passar allihopa – för dig som yogat en längre till eller för dig som aldrig yogat. Alla rörelser vi gör är mjuka och skonsamma för varje kropp.

Ta med dig underlag, filt och kudde samt bekväma kläder. Egen mellanmål får du även ta, vi bjuder på te, hälsar Jaana och Chalotta.

 

 

Lediga platser

Ja

Kurskod

000012

Kursavgift

25,00 €

Kursspråk

Finska, Svenska

Lärare

Jaana Virtanen, Charlotta Kerbs

Tidpunkt

28.05.2022 - 28.05.2022

Lördag 11:00-16:00

Lektioner: 7  (1 ggr)

Tilläggsinformation

OBSERVERA DATUMET FÖR RETREATEN!

Plats

Nordanå byagård - Nordanå byagård
Nordanåvägen 123, 68930 Purmo