KVALITETSTID MED KONST SOM REDSKAP, FÖR BARN OCH VUXEN

Notice! This course has been cancelled.

Free spots

Yes

Price

25,00 €

Tillsammans skapar barn och vuxen gemensamma konstverk, genom enkla uppgifter med klar struktur där alla kan lyckas! Uppgifterna är planerade så att samarbetet mellan barn och vuxen ska ge en känsla av att man lyckats tillsammans, och att det gemensamma skapandet blir en värdefull stund.
Material och tekniker som används är t.ex. guache, kol, vattenfärg på papper och returmaterial av allehanda slag. Allt på en sådan nivå att det passar alla oberoende av tidigare erfarenhet av konst.
Vartefter blir det till en liten mapp av uppgifter att ta med sig hem, för att när som helst fortsätta och göra nya alster tillsammans hemma. Kanske fredagsmyset kan bli en gemensam konstupplevelse?
Passar för vilka vuxen- och barnrelationer som helst där man vill satsa på gemensam kvalitetstid eller stärka relationen barn-vuxen. Lämplig för barn i åldern 5-12 år. Anmäl den vuxne och meddela vid anmälan barnets ålder per e-post till mi@pedersore.fi  Kursavgiften gäller för en vuxen och ett barn. Materialkostnad ca 35 €/par tillkommer.

Free spots

Yes

Course code

110310

Price

25,00 €

Course languages

Swedish

Teachers

Stina Sandström

Dates

10.09.2024 - 08.10.2024

Location

Sursik skola - Sketch room
Sursikvägen 43, 68910 Pännäinen