DET FRANSKA KÖKET

Free spots

Yes

Price

30,00 €

Vi lär oss tillreda olika franska klassiska rätter och varianter, bl.a. franska soppor, fisk, fågel och kött, olika tillbehör, såser och så klart några klassiska efterrätter. Under var och en av de tre temakvällarna tillreder vi en trerättersmiddag. Under hela kursen får du lära dig minst tre olika förrätter, tre olika huvudrätter, tre olika tillbehör och minst tre olika efterrätter. Allt kommer att lagas från grunden och i största möjliga mån med lokala råvaror. Ingredienskostnaderna tillkommer och betalas till kursledaren.

Free spots

Yes

Course code

810209

Price

30,00 €

Course languages

Swedish

Teachers

Julien Huéber

Dates

06.02.2020 - 20.02.2020

Thursday 17:30-21:30

Lessons: 16  (3 times)

Hide all dates
Thu 06.02.2020 17:30-21:30
Thu 13.02.2020 17:30-21:30
Thu 20.02.2020 17:30-21:30

Location

Sursik skola - Teaching kitchen
Sursikvägen 43, 68910 Pännäinen