Textillärarbetattning

Pedersöre medborgarinstitut är medelstort institut som ordnar ca 400 kurser i året inom Pedersöre kommuns område. Institutet upprätthålls av Pedersöre kommun, och är en del av kulturavdelningen. Institutets fast anställda personal består av rektor, kanslist, en textillärare och en musiklärare.

Pedersöre kommun lediganslår nu en tillsvidare heltidsbefattning som

LÄRARE vid PEDERSÖRE MEDBORGARINSTITUT inom ämnet textilslöjd.

Vi söker dig som är kreativ, flexibel och kan arbeta självständigt, även administrativt. Du har god samarbetsförmåga, anpassningsförmåga till varierande arbetsförhållanden samt en genomtänkt och positiv pedagogisk grundsyn. Vi söker en person som i första hand handhar undervisning och planering inom ämnesområdet slöjd och hantverk. Kunskaper och färdigheter som ger beredskap att bredda ämnesområdet till att omfatta även andra konstämnen ses som en merit.  Erfarenhet av att arbeta med olika åldersgrupper och färdigheter i traditionella hantverk, såsom vävning, är en fördel. Mera info om Pedersöre som kommun hittar du på pedersore.fi och om institutets verksamhet på mi.pedersore.fi.

Egen undervisning sker både dagtid och kvällstid. Undervisningen sker i huvudsak under läsårets arbetstider, dvs under tiden september-mitten av april. Koordinering, planering och medverkan i institutets verksamhet är också en viktig del av arbetet.

Lön enligt UKTA och behörighetskrav enligt förordning 986/1998. Språkkrav enligt kommunens språkstadga. Prövotid 4 månader. Ansökan riktas till Pedersöre kommun, kulturchef Ulrika Stenmark, PB 1, 68911 BENNÄS, senast 16.4.2018, kl. 16.00. Tilläggsuppgifter ger rektor Monica Svenfelt, tfn (06) 7850 274.  Befattningen tillträds 1.8.2018 eller enligt överenskommelse.