Carolina Klüft - Livet är en sjukamp 23.11.2017 Anderssénsalen

Redan tidigt i sin friidrottskarriär hade elitidrottaren Carolina styrkan att vända motgångar till erfarenheter. Under föreläsningen beskriver hon de komponenter hon fann för att med framgång hantera allt som hon ställts inför.

Info och anmälan

Petra Krantz Lindgren - Att duga som man är: om barns självkänsla och vuxnas ledarskap 14.11.2017 Anderssénsalen

Beteendevetaren Petra Krantz Lindgren vill lyfta fram ett förhållningssätt till barn som inte utgår från förenklande metoder utan från värderingar som likvärdighet, integritet, empati och ärlighet.

Info och anmälan

Nya grupper i teaterkonst startar hösten 2017

Barn i åldern 7- 10 år (åk 2-4) kan anmäla sig. I teaterkonst får barnet bekanta sig med teater genom lek och spel, träning och utvecklande av fantasiförmåga, kropps- och röstuttryck samt träning i att gestalta och berätta. Undervisningen pågår under sammanlagt 7 år.

Mer info och anmälan

Hälsovandring i Salamajärvi

16-17.09.2017, ledare: Ulrika Fellman.
Under en helg i höst vandrar vi i Salamajärvi nationalpark med fokus på hälsa och välmående.
Vi sover i vindskydd eller tält och lagar god mat över eld och på friluftskök.

Info och anmälan

Teaterresa till Vasa: BILLY ELLIOT lör 21.10.2017

En teaterresa till Vasa Stadsteaters storsatsning Billy Elliot, för dans- och teaterintresserade. Pris (sponsrat) för teaterbiljett + buss är 15 € för barn u. 16 år och 36 € för vuxna. Teaterresan sker i samarbete med Pedersöre kulturbyrå.

Info och anmälan

FINLAND HUNDRANÅNTING Alfred Backa 9.11.2017 kl. 18:30

Kulturhuset AX, Bennäs
En smått skruvad version av Finlands första hundra år. Och hur bär man sig egentligen åt för att vara rolig i vår svåra moderna tid?

Anmälan och info

DET GODA LIVET - INRE OCH YTTRE OMSTÄLLNING

Christin Furu 2.10.2017, Kulturhuset AX
En närmare titt på de faktorer som bidrar till vårt välmående i vardagen och tar ut riktningen för ett liv i balans med oss själva, varandra och naturen.

Anmälan och info

 Välkommen på kurs till Pedersöre MI! 


Roligt att du hittat till vår hemsida! Här har vi samlat information om våra kurser, föreläsningar och andra evenemang. Vi ordnar kurser för alla åldersgrupper och alla intressen. Vårt mål är att hjälpa människor att utvecklas och lära sig.

Här kan du skapa dig ett personligt användarkonto som gör det enklare för dig att välja kurser och att anmäla dig. Du ansvarar själv över dina kontaktuppgifter och kan vid behov ändra dem och uppdatera din profil. För dig som har minderåriga barn kan du lägga till barnen till ditt konto och på så sätt skapa ett familjekonto.

För att kunna skapa ett användarkonto måste du ha en egen e-postadress. Det är e-postadressen som är ditt personliga användarnamn när du loggar in. Lösenordet väljer du själv när du skapar kontot. Sedan kan du logga in och enkelt anmäla dig till kurser, se vilka kurser du är anmäld till, annullera din plats, se din personliga läsordning i kalendern och sända meddelanden till kursledare och institutspersonal.  Du kan anmäla dig till våra kurser via anmälningssystemet på nätet dygnet runt. Vill du hellre ringa och anmäla dig så når du oss på telefonnumren 06-7850 275, 7850 276 och 7850 274 under kanslitid.

Gilla och följ oss på facebook så får du info om vad som händer på MI: Pedersöre MI
På Instagram finns vi med namnet PEDERSOREMI

Hoppas att du hittar något som intresserar just dig. Vi ses på kurs!

Monica, Alexandra, Mikael och Inga-Britt.