HA EN AKTIV SOMMAR!

Vi erbjuder kurser i zumba, norsupallo, virya yoga, växtfärgning och fjällvandring. Läs mer och anmäl till MI-kansliet via länk på kursinfon eller per tel. 06-7850 275 (stängt 2 - 27.7).
Det går bra att anmäla sig till gymnastikkurserna även efter startdatumet.

HÄNG MED!

VIRYA SOMMARYOGA

Intensiv sommarkurs i virya-yoga utomhus vid Kulturhuset AX, Bennäs. Vi yogar två gånger i veckan, söndagskvällar och onsdagskvällar kl. 18.30-20.00 under tiden 1.7 - 1.8.2018. Kursledare: Ida-Maria Rak.

Förhandsanmälan och info

SOMMARZUMBA

Zumba i sommarkvällen i Ytteresse danspaviljong tisdagar kl.19.30-20.30 under tiden 5.6 - 14.8 (ej 10.7).
Kursledare: Camilla Johansson.

Förhandsanmälan och info

VÄXTFÄRGNING

Veckoslutskurs i växtfärgning vid Bygården i Katternö. Planeringsträff tisdag 7.8. Kurs fredagkväll 10.8 och lördag 11.8. Kursledare: Anna-Lisa Klemets.

Förhandsanmälan och info

HÖSTENS KURSER

Höstens kursprogram utdelas till alla hushåll i Pedersöre fredag 17.8 och publiceras redan innan det på nätet.

Anmälan börjar måndag 20.8 kl. 8.00. Anmäl via denna sida eller på tel. (06) 7850 275 eller (06) 7850 276.

Du kan redan nu läsa mer om och anmäla dig till höstens intressanta föreläsningar under rubriken Evenemang!

GRUNDKURS I FJÄLLVANDRING, 22-27.9, ledare Ulrika Fellman

Har du alltid drömt om att fjällvandra men kommer dig inte iväg på egen hand? Spara då några semesterdagar och kom med på en fyra dagar lång fjällvandring i Vålådalen, Sverige, tillsammans med vildmarksguide och fjälledare Ulrika Fellman! Dagsetapperna är 12 - 16 km långa och övernattning sker i stugan. Kursen lämpar sig även för nybörjare.

Info och anmälan

RUSKAVANDRING I KUUSAMO

Kom med på en vandring i ruskatider längs Finlands finaste vandringsled Karhun kierros (Björnrundan) i Kuusamo! Vi vandrar sammanlagt ca 50 km längs den 80 km långa leden och övernattar i tält eller stuga, maten sköter vi matlagsvis.

Info och anmälan

 Välkommen på kurs till Pedersöre MI! 


Roligt att du hittat till vår hemsida! Här har vi samlat information om våra kurser, föreläsningar och andra evenemang. Vi ordnar kurser för alla åldersgrupper och alla intressen. Vårt mål är att hjälpa människor att utvecklas och lära sig.

Här kan du skapa dig ett personligt användarkonto som gör det enklare för dig att välja kurser och att anmäla dig. Du ansvarar själv över dina kontaktuppgifter och kan vid behov ändra dem och uppdatera din profil. För dig som har minderåriga barn kan du lägga till barnen till ditt konto och på så sätt skapa ett familjekonto.

För att kunna skapa ett användarkonto måste du ha en egen e-postadress. Det är e-postadressen som är ditt personliga användarnamn när du loggar in. Lösenordet väljer du själv när du skapar kontot. Sedan kan du logga in och enkelt anmäla dig till kurser, se vilka kurser du är anmäld till, annullera din plats, se din personliga läsordning i kalendern och sända meddelanden till kursledare och institutspersonal.  Du kan anmäla dig till våra kurser via anmälningssystemet på nätet dygnet runt. Vill du hellre ringa och anmäla dig så når du oss på telefonnumren 06-7850 275, 7850 276 och 7850 274 under kanslitid.

Gilla och följ oss på facebook så får du info om vad som händer på MI: Pedersöre MI
På Instagram finns vi med namnet PEDERSOREMI

Hoppas att du hittar något som intresserar just dig. Vi ses på kurs!

Monica, Majlen, Mikael och Inga-Britt.