Dags att lämna in kursförslag för vårterminen!

Vilken kurs har du saknat i Pedersöre MI? Vilken föreläsare vill du gärna se och höra hos oss?
Nu har du chansen att påverka vårt utbud! Ge ditt kurs- eller föreläsningsförslag via blanketten här, ring tel. 06-7850 274, 06-7850 275 eller e-posta till mi@pedersore.fi.

Senast 31.10.2018 vill vi ha ditt förslag för vårterminen!

Kursförslagsblankett

GLIMTAR FRÅN MEDELTIDEN I STORSOCKNEN PEDERSÖRE MED OMNEJD Kulturhuset AX, Heidi Hummelstedt, to 25.10.2018

KulturÖsterbottens projektplanerare Heidi Hummelstedt tar oss med på en vandring i det medeltida Österbotten och presenterar dess gestalter och miljöer. Under kvällen kan också deltagarna delge berättelser om lokala platser med anknytning till äldre historia. Tillfället ordnas i samarbete med KulturÖsterbotten och är avgiftsfritt. Servering.

Info och anmälan

TA DIN STRESS TILL EN LÄGRE NIVÅ Kulturhuset AX, Pernilla Nylund, ti 13.11.2018

En föreläsning om stresshantering, vad stress egentligen är, mental träning, hur stressen påverkar oss och vad vi kan göra för att må bra och få mer energi. Pernilla Nylund, mental tränare och informatör berättar hur vi kan förhålla oss till livets utmaningar på ett hälsosamt sätt.

Info och anmälan

Kom med och sjung!

ALLSÅNG MED DOPP

sö 28.10 kl. 14.00
i Överesse skola.

Medverkande: Pedersöre sångkör med dir. Mikael Björklund och
Pedersöre spelmanslag under ledning av Max Portin.
Servering: Överesse Hem och Skola.

Fritt inträde.
Alla är hjärtligt välkomna!

 Välkommen på kurs till Pedersöre MI! 


Roligt att du hittat till vår hemsida! Här har vi samlat information om våra kurser, föreläsningar och andra evenemang. Vi ordnar kurser för alla åldersgrupper och alla intressen. Vårt mål är att hjälpa människor att utvecklas och lära sig.

Här kan du skapa dig ett personligt användarkonto som gör det enklare för dig att välja kurser och att anmäla dig. Du ansvarar själv över dina kontaktuppgifter och kan vid behov ändra dem och uppdatera din profil. För dig som har minderåriga barn kan du lägga till barnen till ditt konto och på så sätt skapa ett familjekonto.

För att kunna skapa ett användarkonto måste du ha en egen e-postadress. Det är e-postadressen som är ditt personliga användarnamn när du loggar in. Lösenordet väljer du själv när du skapar kontot. Sedan kan du logga in och enkelt anmäla dig till kurser, se vilka kurser du är anmäld till, annullera din plats, se din personliga läsordning i kalendern och sända meddelanden till kursledare och institutspersonal.  Du kan anmäla dig till våra kurser via anmälningssystemet på nätet dygnet runt. Vill du hellre ringa och anmäla dig så når du oss på telefonnumren 06-7850 275, 7850 276 och 7850 274 under kanslitid.

Gilla och följ oss på facebook så får du info om vad som händer på MI: Pedersöre MI
På Instagram finns vi med namnet PEDERSOREMI

Hoppas att du hittar något som intresserar just dig. Vi ses på kurs!

Monica, Majlen, Mikael och Marie-Louise.