Viskväll med Desirée, Kulturhuset AX i Bennäs, 5.4.2018

Kom med och sjung tidlösa visor ur vår bortglömda finlandssvenska sångskatt ! Vi sjunger tillsammans med artisten Desirée Saarela-Portin, en folksångerska och singer-songwriter samt utbildad musikpedagog med folklig sång som huvudämne. Du som var med på tillfället i februari har nu möjlighet att få lära dig ännu flera sånger. Vid det här tillfället sjunger vi helt nya sånger, så det passar även ypperligt för dig som inte kunde vara med i februari. Anmälan senast 28.3.2018.

Info och anmälan

MOTION SOM MEDICIN, Gerd Laxåback, fredag 23.3 kl. 14-15, Uffes Mat och Café

Gerd Laxåback är fysioterapeut och forskningsplanerare inom geriatrisk fysioterapi och seniorträning. Hon ger under föreläsningen goda råd och tips om hur seniorer kan motionera och träna styrka och balans för att förebygga fallolyckor.

Info och anmälan

SKÖNA HEM - föreläsning to 12.4, kl. 18-21/workshop lö 14.4, kl. 12-16, Fia Antus, AX

Älskar du inredning och vill få mera kunskap? Eller håller du på och bygger eller renoverar ditt hem? Under föreläsningen får du kunskap om inredning, färglära, ljussättning och möblering. Aspekter inom områdena estetik, funktionalitet, ekonomi och ekologi lyfts fram. Under workshoppen får du konkreta råd och tips för att planera och inreda ditt hem utgående från egna ritningar. Se särskild info om workshoppen.

Info och anmälan till föreläsningen

POSITIV KOMMUNIKATION (NVC) Marianne Nummela, onsdag 16.5 kl. 18.30-21.00

Skulle du vilja kunna kommunicera utan missförstånd? Önskar du ibland att du kunde uttrycka dig tydligare? Undrar du någon gång vad andra faktiskt menar? Nonviolent Communication, NVC, hjälper oss att tänka, uttrycka oss och lyssna på ett sätt som inspirerar till medkänsla och kontakt.

Info och anmälan

 Välkommen på kurs till Pedersöre MI! 


Roligt att du hittat till vår hemsida! Här har vi samlat information om våra kurser, föreläsningar och andra evenemang. Vi ordnar kurser för alla åldersgrupper och alla intressen. Vårt mål är att hjälpa människor att utvecklas och lära sig.

Här kan du skapa dig ett personligt användarkonto som gör det enklare för dig att välja kurser och att anmäla dig. Du ansvarar själv över dina kontaktuppgifter och kan vid behov ändra dem och uppdatera din profil. För dig som har minderåriga barn kan du lägga till barnen till ditt konto och på så sätt skapa ett familjekonto.

För att kunna skapa ett användarkonto måste du ha en egen e-postadress. Det är e-postadressen som är ditt personliga användarnamn när du loggar in. Lösenordet väljer du själv när du skapar kontot. Sedan kan du logga in och enkelt anmäla dig till kurser, se vilka kurser du är anmäld till, annullera din plats, se din personliga läsordning i kalendern och sända meddelanden till kursledare och institutspersonal.  Du kan anmäla dig till våra kurser via anmälningssystemet på nätet dygnet runt. Vill du hellre ringa och anmäla dig så når du oss på telefonnumren 06-7850 275, 7850 276 och 7850 274 under kanslitid.

Gilla och följ oss på facebook så får du info om vad som händer på MI: Pedersöre MI
På Instagram finns vi med namnet PEDERSOREMI

Hoppas att du hittar något som intresserar just dig. Vi ses på kurs!

Monica, Majlen, Mikael och Inga-Britt.