KROPP, KONST OCH MOTSTÅND, Sursik skola - Anderssénsalen, Tis 14.05 kl. 19.00, Stina Wollter

En föreläsning full av bilder, berättelser, sanning, smärta, glädje, kreativitet, kroppstrix och dans. Stina Wollter beskriver de invasioner och den press som vi människor utsätts för och sin väg till- och strategier för - motstånd och överlevnad. Något som helt oväntat ledde till en hel folkrörelse, människor som dansade fram på sociala medier med en uttalad längtan och ett krav på fredade rum kring varje kropp. Servering från kl. 18.15.

Info och anmälan

UNGDOMARS PSYKISKA HÄLSA, Kulturhuset AX – Samlingsrummet, Tors 28.3 kl. 18.30, Maria Sundgren-Lillqvist

Hur mår de unga i dag? Vilken roll spelar ungdomarnas självkänsla för deras psykiska hälsa? Detta är några frågeställningar som vi under kvällen försöker att hitta svar på. I sitt arbete som kognitiv psykoterapeut kommer Maria Sundgren-Lillqvist i kontakt med ungdomar och vuxna som kämpar med sitt psykiska mående. Glädjande nog kan de allra flesta börja må bättre. Vad kan vi göra för att befrämja vårt välmående?

Info och anmälan

KONFLIKTER I VARDAGEN, Kulturhuset AX - Samlingsrummet, Ons 10.4 kl. 18:30, Riitta Korpela

Har du tänkt på att konflikter kan vara början på nya möjligheter?! Redan själva ordet konflikt är känsloladdat och ger oss en olustkänsla. Få av oss klarar sig igenom livet utan konflikter så varför inte lära sig lösa konflikter på ett bra och konstruktivt sätt? Visst är det otrevligt och ångestfyllt att hamna i en konflikt, men rätt hanterat kan en konflikt skapa bättre förståelse och leda till nytänkande och utveckling.

Info och anmälan

Vi söker timlärare!

Har du ett specialintresse?
Är du duktig inom något område?
Vill du hålla kurs?

I så fall samarbetar vi gärna med dig!

Ta kontakt med oss på

mi@pedersore.fi
eller tel. 06-7850 274!

 Välkommen på kurs till Pedersöre MI! 


Roligt att du hittat till vår hemsida! Här har vi samlat information om våra kurser, föreläsningar och andra evenemang. Vi ordnar kurser för alla åldersgrupper och alla intressen. Vårt mål är att hjälpa människor att utvecklas och lära sig.

Här kan du skapa dig ett personligt användarkonto som gör det enklare för dig att välja kurser och att anmäla dig. Du ansvarar själv över dina kontaktuppgifter och kan vid behov ändra dem och uppdatera din profil. För dig som har minderåriga barn kan du lägga till barnen till ditt konto och på så sätt skapa ett familjekonto.

För att kunna skapa ett användarkonto måste du ha en egen e-postadress. Det är e-postadressen som är ditt personliga användarnamn när du loggar in. Lösenordet väljer du själv när du skapar kontot. Sedan kan du logga in och enkelt anmäla dig till kurser, se vilka kurser du är anmäld till, annullera din plats, se din personliga läsordning i kalendern och sända meddelanden till kursledare och institutspersonal.  Du kan anmäla dig till våra kurser via anmälningssystemet på nätet dygnet runt. Vill du hellre ringa och anmäla dig så når du oss på telefonnumren 06-7850 275, 7850 276, 7850 225 och 7850 274 under kanslitid.

Gilla och följ oss på facebook så får du info om vad som händer på MI: Pedersöre MI
På Instagram finns vi med namnet PEDERSOREMI

Hoppas att du hittar något som intresserar just dig. Vi ses på kurs!

Joanna, Majlen, Mikael och Marie-Louise.