Vi söker ny rektor!

Vi söker dig som vill ingå i vårt kreativa arbetsteam och vara med och utveckla vår verksamhet!

Ansök senast må 26.11.2018 kl. 15.00!

Läs mer och ansök på Kuntarekry (arbetsnyckel 202515).

JULKONSERT, Kulturhuset AX, tis 4.12.2018 kl. 18.00

Välkommen på en stämningsfull julkonsert med sångare och musikanter från Pedersöre MI:s kurser!

Fritt inträde! Ingen förhandsbokning.

Alla är varmt välkomna!

LIVET PÅ LÅNAD TID, Kulturhuset AX, tis 5.2.2019 kl. 18.30, Fredrik Nygård

Fredrik Nygård berättar om sitt liv som spelberoende. Spelberoende är ett av de snabbast växande och mest tillgängliga missbruken i dag. Avsikten med föreläsningen är att upplysa och informera om hur illa ett spelmissbruk kan bli och hur det totalt kan förstöra ett människoliv. Men också hur missbruket förhoppningsvis kan stoppas i tid och hur det trots allt fortfarande kan finnas hopp när livet är som allra mörkast.

Info och anmälan

 Välkommen på kurs till Pedersöre MI! 


Roligt att du hittat till vår hemsida! Här har vi samlat information om våra kurser, föreläsningar och andra evenemang. Vi ordnar kurser för alla åldersgrupper och alla intressen. Vårt mål är att hjälpa människor att utvecklas och lära sig.

Här kan du skapa dig ett personligt användarkonto som gör det enklare för dig att välja kurser och att anmäla dig. Du ansvarar själv över dina kontaktuppgifter och kan vid behov ändra dem och uppdatera din profil. För dig som har minderåriga barn kan du lägga till barnen till ditt konto och på så sätt skapa ett familjekonto.

För att kunna skapa ett användarkonto måste du ha en egen e-postadress. Det är e-postadressen som är ditt personliga användarnamn när du loggar in. Lösenordet väljer du själv när du skapar kontot. Sedan kan du logga in och enkelt anmäla dig till kurser, se vilka kurser du är anmäld till, annullera din plats, se din personliga läsordning i kalendern och sända meddelanden till kursledare och institutspersonal.  Du kan anmäla dig till våra kurser via anmälningssystemet på nätet dygnet runt. Vill du hellre ringa och anmäla dig så når du oss på telefonnumren 06-7850 275, 7850 276 och 7850 274 under kanslitid.

Gilla och följ oss på facebook så får du info om vad som händer på MI: Pedersöre MI
På Instagram finns vi med namnet PEDERSOREMI

Hoppas att du hittar något som intresserar just dig. Vi ses på kurs!

Monica, Majlen, Mikael och Marie-Louise.