Maksut

Kurssimaksu mainitaan kyseessä olevan kurssin kohdalla ja se maksetaan laskulla. Kurssimaksun voi myös maksaa ns. kulttuuri- ja kuntoseteleillä, myös sähköiset setelit (Tyky-Online ja Edenred) käy meillä.

  • Paperisetelit annetaan kurssin opettajalle viimeistään kolmannella kurssikerralla. Sen jälkeen niitä ei oteta vastaan. Setelien arvon tulee kattaa koko kurssimaksu.
  • Olemme myös mukana ePassissa  ja voit maksaa laskumme internetmaksuna omalla henkilökohtaisella ePassi-tunnuksella. Lisää tietoa antaa työnantaja ja ePassi.

Työttömille

Työttömillä pedersöreläisillä on oikeus maksutta osallistua kalenterivuoden aikana kahdelle kursseille, joiden kurssimaksu ei ylitä 25 €. Jos kurssimaksu on suurempi, maksaa työtön itse ylittävän osan. TE-toimiston työttömyystodistus on annettava kansalaisopistolle uuden lukukauden alkaessa, ilmoittautumisen yhteydessä. Maksuttomuus ei koske henkilöstökoulutusta tai kesäyliopiston kursseja. Laskutettua kurssimaksua ei hyvitetä, jos emme saa työttömyystodistusta ajoissa.