Vaikuta tulevaan kurssitarjontaan!

Vaikuta tulevaan kurssitarjontaan antamalla meille vinkkejä mielenkiintoisista kursseista! Otamme mielellämme vastaan kurssi-ideoita! Täytä ehdotuslomake, lähetä sähköposti tai soita meille!

Lue lisää

Tervetuloa meille!

Mukavaa, että löysit kotisivumme! Olemme koonneet näille sivuille tiedot kursseistamme, luennoista ja muista tapahtumista. Pyrimme järjestämään monipuolista kurssitarjontaa kaikille ikäryhmille. Tavoitteemme on, että ihmiset kehittyvät ja oppivat kursseillamme. Toivottavasti löydät jotain, juuri sinulle sopivaa. Nähdään kurssilla!

Sivuillamme voit luoda oman käyttäjätilin, mikä helpottaa kurssien valintaa ja ilmoittautumista . Olet vastuussa omista yhteystiedoistasi ja voit tarvitteassa muuttaa tai päivittää tietoja. Jos sinulla on alaikäisiä lapsia voit lisätä lapset tilillesi ja siten luoda perhetilin.

Voidaksesi luoda käyttäjätilin sinulla on oltava oma sähköpostiosoite. Sähköpostiosoite on henkilökohtainen käyttäjätunnus, jolla kirjaudut sisään. Salasanan valitset itse kun luot tilin. Ilmoittautumisen jälkeen voit kirjautua tilillesi ja ilmoittautua kursseille, tarkistaa mille kursseille olet rekisteröitynyt tai perua paikkasi, tarkistaa henkilökohtaisen lukujärjestyksesi aikataulut kalenterista ja lähettää viestejä kurssin opettajalle sekä opiston henkilökunnalle. Kurssilmoitusjärjestelmä on käytössäsi verkossa ympäri vuorokauden.

Mikäli haluat mieluummin soittaa ja ilmoittautua tavoitat meidät puhelinnumeroista 06-7850 275, 7850 276 ja 7850 274 ​​virka-aikana. 

Toivottavasti löydät jotain kiinnostavaa. Nähdään kursseilla!

Joanna, Majlen, Mikael ja Marie-Louise

 

 

 

Voidaksesi luoda käyttäjätilin sinulla on oltava oma sähköpostiosoite. Sähköpostiosoite on henkilökohtainen käyttäjätunnus, jolla kirjaudut sisään . Salasanan valitset itse kun luot tilin. Sitten voit kirjautua tilillesi ja ilmoittautua kursseille tai tarkistaa mille kursseille olet rekisteröitynyt tai peruuttaa paikkasi, tarkistaa henkilökohtainen opintosuunnitelma aikataulun kalenterista ja lähettää viestejä kurssin vetäjälle ja opiston henkilökunnalle. Voit käyttää kurssilmoitusjärjestelmän verkossa ympäri vuorokauden. 
Haluatko mieluummin soittaa ja ilmoittautua tavoitat meidät puhelinnumeroista 06-7850 275 , 7850 225 , 7850 276 ja 7850 274 ​​virka-aikana .
 
Toivottavasti löydät jotain kiinnostavaa. Nähdään kursseilla 
Ajankohtaiset kurssit
Tapahtumat